Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Türkiye’ye geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İZMİR (İGFA) – Odile Renaud-Basso’nun ”Özel sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları (STK’lar) ve hükümet yetkilileriyle görüşmeleri de kapsayacak olan dört günlük ziyaret, ülkenin ekonomik açıdan toparlanma sürecine girdiği bir döneme denk geliyor.”

Eylül ayında yayınlanan Bankanın Bölgesel Ekonomik Beklentiler raporu, yatırımcı güvenini artırmaya yardımcı olan faktörler olarak Türkiye’deki son politika değişikliklerini vurguladı.

Renaud-Basso Ankara’da bulunduğu süre içerisinde Banka’nın ülkedeki gündemiyle ilgili olarak kilit bakanlarla görüşecek. Renaud-Basso ayrıca EBRD tarafından desteklenen ve 2030 yılına kadar 5 milyar ABD Doları yatırım yapılmasını hedefleyen Türkiye Endüstriyel Karbonsuzlaştırma Yatırım Platformu’nun (TIDIP) açılışına da katılacak.

Renaud-Basso ayrıca Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Guvernörü Fatih Karahan ile görüşmelerde bulunacak.

Pulibet Güncel Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Google ADS Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - İzmir Haberleri - Ekonomi - Kastamonu Haberleri - Chat - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Helva -