Denizli’deki çocuk istismarı iddiasına Bakanlık müdahil olacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – Denizli’de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bir bebeğin vücudunda çeşitli yaralar oluştuğu haberleri üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir açıklama yaptı.

Olayın emniyet birimlerine ulaşmasının ardından il müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti.

Hastanede tedavisi devam eden çocuğun, tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından devlet korumasına alınacağı belirtildi.

Bakanlık, dava sürecine müdahil olarak çocuğun hakkını savunacak ve ilgili kişilerin en ağır cezayı alması için süreci yakından takip edeceğini duyurdu.

Giriş Yap

Hayırlı İşler Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Google ADS Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Casio Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Chat - Takipçi satın al - E-Pin Satış -