Dünya

Numan Kurtulmuş’tan Meksika’daki Atatürk Anıtı’na ziyaret

ANKARA (İGFA)- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA 10. Parlamento Başkanları Toplantısı için geldiği başkent Meksiko’da, beraberindeki CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç, Türkiye-Meksika Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Türkiye’nin Meksika Büyükelçisi İlhan Kemal Tuğ ile La Reforma Bulvarı’ndaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına geldi.

Numan Kurtulmuş’un, üzerinde “TBMM Başkanı” yazılı kırmızı beyaz karanfillerden oluşan çelengi Atatürk Anıtı’na bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, daha sonra hilal ve yıldızla çevrili Atatürk Anıtı önünde parlamento heyetiyle fotoğraf çektirdi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meksika’nın başkenti Meksiko’da bulunan Türkiye Büyükelçililiğini de ziyaret etti. Kurtulmuş, Büyükelçilik ziyaretine ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “MIKTA Parlamento Başkanları Toplantısı dolayısıyla bulunduğumuz Meksika’nın başkenti Meksiko’da, parlamento heyetimiz ile birlikte Büyükelçiliğimizi ziyaret ettik. Büyükelçimiz İlhan Kemal Tuğ ve misyonumuzda görev yapan personelimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -