Karabağlar’da yılbaşı denetimleri sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İZMİR (İGFA) – Karabağlar Belediyesi ekipleri, özellikle fırın, pastane, kuruyemişçi ve pazar yerlerinde denetim gerçekleştiriyor. İşletme ve pazaryerlerinde hijyen, gramaj, etiket kontrolü, tartı denetimi yapan ekipler aynı zamanda ruhsat kontrolü gerçekleştiriyor.

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri de dikkatle alan ekipler, denetimlerini yılbaşı günü ve sonrasında da sürdürecek.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Hayırlı İşler Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Google ADS Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Casio Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Chat - Takipçi satın al - E-Pin Satış -