Konya Osmanlı’da dönüşüm projesi hızla ilerliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KONYA (İGFA) – Ilgın’ın birinci derece deprem bölgesi olduğunu hatırlatarak, yaptıkları çalışmayla daha dayanıklı yapıların şehre kazandırılacağını vurgulayan Başkan Altay, “Ilgın merkezde önemli bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Seçimden hemen önce başladığımız inşaatlarda yüzde 70 seviyesine geldik. Hem güvenli iş yerleri oluşturmak hem de Ilgın’ın kalbinde önemli bir meydanı şehrimize kazandırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Koordinasyon dolayısıyla Ilgın Belediye Başkanı’mıza ve desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’mız Murat Kurum’a teşekkür ediyorum” dedi.

Giriş Yap

Hayırlı İşler Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Google ADS Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Casio Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Chat - Takipçi satın al - E-Pin Satış -