Siyaset

İmamoğlu adaylığını açıklıyor (CANLI)

İSTANBUL (İGFA) – 2024 Yerel Seçimleri’nde yeniden aday olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarının startını verdi.

CHP’nin Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday lansmanında, 2024 Yerel Seçimleri’nde yeniden aday olacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’a hizmette tam yol ileri” sloganıyla seçim çalışmalarını başlattı.

Genel Başkan Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de lansman için salonunda hazır bulunurken, lansman İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz bu ülkenin çimentosuyuz. CHP, “Yurtta barış” diyen, “Dünya’da barış” diyen Gazi Mustafa Kemal’in partisidir” diyerek, “Genel Başkanımız Özgür Özel öncülüğünde halkın gönlüne sevgi tohumları ekeceğiz. İstanbul’un 39 ilçesinde 30 bin sandığı 100 bin kişiyle savunacağız. İstanbul’u yeniden kazanacağız. Bunu İstanbul İttifakı’yla başaracağız. Mutlaka kazanacağız, mutlaka kazanacağız, mutlaka kazanacağız!” mesajını verdi.

Toplantıda İstanbul’un 23 ilçesinin belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -